Programe de calitate

Digi-Key depune eforturi mari pentru a spori performanța afacerii noastre și a îmbunătăți capacitatea generală a industriei pentru dezvoltare și profitabilitate. Printre altele, ne concentrăm în permanență pe certificările și organismele de acreditare care ne ajută să ne îndreptăm spre acea îmbunătățire; totul în timp ce oferim tuturor clienților finali instrumentele și trasabilitatea care le permit să știe exact ce performanță vor avea componentele achiziționate de la noi. Mai jos puteți vedea mai multe informații despre cum să beneficiați de acest serviciu cu valoare adăugată pe care Digi-Key vi-l oferă fără niciun cost suplimentar.

Pictogramă certificări

Certificări

Regulamentele și certificările de siguranță sunt foarte importante în industria electronicelor, iar Digi-Key lucrează din greu pentru a obține, a menține și a respecta cele mai ridicate standarde. Acest lucru înseamnă colaborarea cu mai multe organizații, pentru a ne asigura că oferim în permanență produse și servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri.

fiind furnizorul de componente electronice preferat din lume, Digi-Key Electronics oferă clienților componente originale, cu garanție de producție și de cea mai bună calitate. Certificăm faptul că Digi-Key este membru legal al ECIA (Electronic Component Industry Association), CEDA (Alianța distribuitorilor de electronice din China) și ECSN (Electronic Component Supply Network). Avem certificare pentru standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ANSI/ESD S20.20.

Descărcare certificat


American National Standards Institute/Electrostatic Discharge (ANSI/ESD) - Digi-Key Electronics utilizează un Sistem de management al calității care respectă cerințele standardului ANSI/ESD S20.20-2014 pentru următorul domeniu de certificare: manipularea, inspecția, depozitarea, ambalarea și expedierea componentelor electronice.

Descărcare certificat


Counterfeit Avoidance Accreditation Program (CAAP) - Acest certificat este acordat de autoritatea Counterfeit Avoidance Accreditation Program. Acest certificat demonstrează conformitatea și recunoașterea acreditării pentru anumite servicii, așa cum sunt listate pe site-ul www.eAuditNet.com, pe Lista de producători calificați (QML), conform reviziei aplicabile în momentul auditului pentru Distribuitori Decizia 234133 CBSA: Canada Border Services Agency (CBSA) Decizia diviziei de conformitate pentru comerț canadian privind starea tarifului din 102-1488-ND TRS# 234133 BN# 895173490RM0001.

Descărcare certificat


Tribunalul canadian pentru comerț internațional (CITT) - Constatări privind dumping-ul și subvenționarea

Ancheta nr. NQ-2008-003 Produse extrudate din aluminiu

Descărcare constatări


Digi-Key Corporation utilizează un Sistem de management al calității care respectă cerințele ISO (Organizația internațională de standardizare) 9001:2015 pentru următorul domeniu de certificare: achiziția, depozitarea și distribuirea componentelor electronice și a produselor pentru computere la specificațiile producătorilor echipamentelor originale și/sau ale clienților; inclusiv asistență tehnică și procese cu valoare adăugată.

Descărcare certificat


Digi-Key Corporation utilizează un Sistem de management al mediului care respectă cerințele ISO (Organizația internațională de standardizare) 14001:2015 pentru următorul domeniu de certificare: achiziția, depozitarea și distribuirea componentelor electronice și a produselor pentru computere la specificațiile producătorilor echipamentelor originale și/sau ale clienților.

Descărcare certificat


Pictogramă trasabilitate

Trasabilitate

Trasabilitatea ajută la obținerea informațiilor clare despre diferiți pași din procesul de producție. Clienții noștri folosesc în mod constant informațiile pe care le furnizăm pentru a-și îmbunătăți procesele, a susține rezolvarea defectelor, a ajuta la reglementare și conformitate și pentru a-și proteja integritatea brandului. Vă invităm să citiți următoarele informații referitoare la caracteristicile de trasabilitate pe care le oferim clienților noștri.

respectăm specificațiile ECIA (Electronic Component Industry Association) referitoare la codurile de bare, cât de mult posibil. Un cod de bare este o metodă de reprezentare a datelor în format vizual, care poate fi citit de sisteme automatizate. Digi-Key folosește două feluri de coduri de bare, codurile de bare 1D care conțin 20-25 caractere de informații, și codurile 2D, care pot conține peste 2000 caractere. Mai multe informații despre tehnologia codurilor de bare 2D puteți găsi pe site-ul web ECIA, ecianow.org. Codurile de bare pot conține informații despre produs, precum țara de origine, coduri de dată și coduri de lot.


conform cerințelor clienților, Digi-Key poate include multe alte formate pentru etichete cu coduri de bare personalizate. Vă rugăm să contactați Coduri de bare personalizate pentru mai multe informații despre acest serviciu cu valoare adăugată.


aceste numere identifică data de fabricație a componentei. Acestea sunt folosite în scopuri de control al calității și de trasabilitate a producției din fabrică. Mai jos puteți vedea mai multe informații despre ce înseamnă acestea mai exact:

  • coduri de dată: codurile de dată reprezintă un punct de referință pentru trasarea unui produs înapoi la un producător. Uneori, codul de dată semnifică data fabricării piesei, dar nu depinde întotdeauna de producător.
  • cod de lot: un cod de lot este un număr de lot care indică un grup de piese fabricate de un producător într-o anumită perioadă de timp. Acestea sunt deseori personalizate pentru anumite tipuri de afaceri și produse, ceea ce înseamnă că diferiți producători pot avea propriile lor reguli pentru interpretarea acestora. Digi-Key depune eforturi pentru a crea transparență în jurul acestui proces.

țara în care a fost fabricată piesa. Datele necesare includ codul din două caractere disponibil în lista de coduri naționale pentru standardul ISO 3166.


un certificat de conformitate, sau CoC, este emis de o parte autorizată și declară că produsul respectă standardele sau specificațiile necesare. CoC poate fi solicitat de către un cumpărător, pentru a se asigura că produsul fabricat a fost testat și că trece de criteriile stabilitate pentru o anumită specificație, dar și că respectă atât cerințele tehnice, cât și cele legate de siguranță, sau ar putea fi o cerință obligatorie solicitată de reglementările naționale și de legislație pentru anumite produse, ca de exemplu pentru dispozitivele Bluetooth comercializate în SUA.


Pictogramă întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Dacă producătorul a pus la dispoziție certificatul de conformitate, vom fi bucuroși să vi-l oferim. La momentul comenzii dvs., vă rugăm să adăugați cererea pentru certificatul de conformitate al producătorului în notele de comandă.


Digi-Key cunoaște și respectă Directiva RoHS2 a Uniunii Europene, 2011/65/UE. Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră Inițiativă ecologică. Conformitatea produselor cu RoHs este indicată pe paginile produselor.


Vă rugăm să trimiteți solicitările pentru sondaje și certificate echipei noastre de asistență.